logo


Mat zwart folie rage

Mat zwart wrap BMW 3 serieMat zwart folie, wat voorheen alleen betaalbaar was voor de rijken en gebruikt voor super cars, is nu ook voor jij en ik betaalbaar geworden. Een ware start van een nieuwe rage in de auto industrie!

Wellicht heb je een mat zwarte auto wel eens voorbij zien rijden en gedacht dat wil ik ook. Dat kan. Je kunt het laten doen of ook zelf doen.

Auto laten wrappen

Je auto mat zwart laten wrappen kost ongeveer vanaf 1.200 euro voor de wat kleinere auto’s. De meeste wrap bedrijven stellen wel als eis dat de auto niet te auto is (ongeveer 5 jaar), omdat men bang is dat de lak loslaat. Ze wrappen ook audere auto’s maar daar geven ze geen garantie op.

Zelf auto wrappen

Is 1.200 euro te duur of is je auto echt te oud, dan kun je het ook zelf proberen. Mat zwart folie koop je al vanaf iets meer dan 2 euro voor een stuk van 10cm x 152cm. En als je een beetje handig bent en geduld hebt, dan kun je het zelf doen.

Gedeeltelijk wrappen

Half mat zwart wrap VW GolfIs een full wrap als nog te duur ook al doe je het zelf, dan kun je er ook voor kiezen om een deel van de auto te wrappen om een stukje extra ‘attitude’ toe te voegen aan de auto. Denk bijvoorbeeld aan een mat zwarte kap wrap, of kap en het dak combo. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voordeel van mat zwart folie

Of je nu de hele auto of een deel gaat wrappen, de mat zwart folie beschermt je autolak tegen een krassen en bijtend vuil zoals vogelpoep. En mocht de mat zwart folie beschadigd zijn dan kun je eenvoudig een deel vervangen. En ben je de kleur zat dan kun je de mat zwart folie verwijderen en misschien wel een andere folie proberen zoals mat oranje folie.

Lees verder

*

captcha *